Helligdager

Web-TV Gudstjenester fra Oslo, New York City, Baton Rouge i det amerikanske Bibelbeltet og fra Jerusalem

http://bki.no/tv

julen (bki.no)     Advent
Link til BKI jule og adventssider

Bli med oss i vår fellesskapsbaserte læringsplattform og bli en del av bevegelsen for å skape et bedre klima gjennom solid bibelkunnskap. Uansett om du er nybegynner eller allerede har kunnskap om kristendommen, er det alltid plass til å dykke dypere inn i Guds ord og bli inspirert til handling. Vi ønsker deg velkommen til å bli med oss på reisen mot en grønnere og mer bærekraftig framtid.

Velkommen til Bibelkunnskapsskolen, en ressurs for å lære om kristne helligdager og deres betydning i våre liv. Vi legger spesiell vekt på klima, realfag og Bibel, og hvordan vi kan bruke bibelske prinsipper for å ta vare på Guds skaperverk.

Gjennom engasjerende leksjoner og interaktive aktiviteter, ønsker vi å inspirere og oppmuntre deg til å utforske sammenhengen mellom tro og bærekraft. På Bibelkunnskapsskolen vil du oppdage hvordan Bibelen oppfordrer oss til å være gode forvaltere av jorden, og hvordan vi kan ta konkrete skritt for å bevare og beskytte miljøet rundt oss.

Høytider

Julehøytid

Vi kan ikke ta den kristne juletiden i Europa som en selvfølge lenger. Mange vil avskaffe den til fordel for en hedensk fest igjen. Andre vil avskaffe den til fordel den muslimske Eid-tiden. Men denne websiden er en markering at vi trapper opp denne kristne tiden.

Påskehøytid

Bibelkunnskapsskolen er en kristen helligdag-nettside dedikert til å utforske og feire de ulike høytidene i følge Bibelen. Vi er spesielt opptatt av påskehøytiden og dens betydning i den kristne troen. Gjennom våre ressurser og artikler ønsker vi å gi kunnskap, innsikt og inspirasjon til å forstå og oppleve påsken som en tid for fornyelse, håp og frelse. Velkommen til Bibelkunnskapsskolen!


Pinsehøytid

Velkommen til Bibelkunnskapsskolen, din kilde til kunnskap om kristne helligdager. Utforsk vår rike samling av informasjon om pinse, en hellig tid med røtter i den kristne jødiske tradisjonen. Vi ønsker deg velkommen til å lære mer om denne viktige feiringen.

unsplash